logo-psvMetro Sport plaatste donderdagmiddag een artikel waarin PSV-supporters hun mening geven over hoe belangrijk de titel van PSV voor hun is. Opvallend hierin is het betoog van de voorzitter van de supportersclub van de Eindhovense club. Bij deScheids.nl stond een artikel op het programma staan waarin een fictieve PSV-supporter maar blijft praten over andere clubs die de titel mislopen, in plaats van de eigen club die kampioen wordt. Maar omdat Harrie Timmermans echt bestaat, praten we nog even verder met de sympathieke Brabander.

“Juist, sympathiek!”, roept Timmermans. “Niet arrogant, dat zijn ze daar in de hoofdstad al. Maar ik ben Harrie, ik ben de sympathiekste! Ik vind dat zo verschrikkelijk dat arrogante. Zeggen dat ze meer titels hebben gewoon dan PSV, maar dat ligt helemaal aan de periode waarin je telt. Van het eerste kampioenschap van PSV dat ik bewust meemaakte tot nu, zijn die voetballers uit de hoofdstad maar 11 keer kampioen geweest en wij 14 keer. Vanaf 2015 zijn die gasten nog nooit kampioen geweest! Haha, wat een losers!”

Zoals in het interview met Metro te lezen valt, heeft deScheids.nl op geen enkele manier satire toegevoegd aan de onderstaande quote van Timmermans.

Wij zijn het hier gewend om kampioen te worden. Ik heb een broer, Tom, en hij heeft niks met voetbal. Een paar jaar geleden vroeg hij aan me waarom er niet meer feest werd gevierd in Eindhoven. Hij had het over een jaarlijks feest en ik wist niet wat hij bedoelde. Bleek dat hij het over het kampioensfeest had.

Poll

Harrie Timmermans is de sympathiekste

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Reacties