van-der-looiGister won FC Groningen-trainer Erwin van de Looi met speels gemak de halve finale van de nationale bekercompetitie tegen Excelsior, maar hij laat vanochtend weten niets te zien in het plan om met de trekker naar Rotterdam af te reizen. Bronnen meldden namelijk dat er in de Euroborg werd gefluisterd dat dat dé manier was om bij het Feyenoord-stadion te komen.

Na de euforie van de winst, bleek Van de Looi een nuchtere Groninger door bij de clubleiding aan te geven dat hij een trekkerrit naar Rotterdam niet ziet als de meest ideale voorbereiding voor een bekerfinale. Desgevraagd verklaart hij: “Ik zie een trekkerrit naar Rotterdam niet als de meest ideale voorbereiding voor een bekerfinale. Ik weet dat FC Groningen in 1989 ook al eens in de bekerfinale stond, maar ik denk dat ze toen ook gewoon met de bus zijn gegaan.”, zo sluit de winnend coach af.

Ook de materiaalman van FC Groningen laat weten niet in te het plan te zien om met de trekker af te reizen: “Dat lijkt me toch helemaal niet comfortabel? Dan kunnen we net zo goed gaan lopen!”

trekker

Poll

Trekker of traktor?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Reacties